(Please select preffered language)
Main Content

Pekongsi Kad Kredit

China Airlines memberi anda pelbagai manfaat mileage. Ahli boleh memperoleh mileage perkongsian jika menggunakan kad kredit berikut untuk pembayaran. Mileage perkongsian boleh digabungkan dengan mileage penerbangan untuk penebusan hadiah. Untuk memastikan pengumpulan mileage perkongsian berjaya, sila patuhi peraturan setiap perusahaan perkongsian dan berikan nombor kad keahlian anda kepada kakitangan perkhidmatan.

China Trust Bank

China Trust Bank

China Airlines telah bekerjasama dengan China Eastern Airlines, China Southern Airlines dan Xiaman Airlines untuk mengeluarkan Kad Jenama Bersama Greater China Connection dengan China Trust Bank di Taiwan. Satu mata mileage untuk setiap perbelanjaan NTD11 bagi pembelian menggunakan kad kredit di luar negara. Mohon sekarang.
USA First National Bank of Omaha

USA First National Bank of Omaha

China Airlines dan First National Bank of Omaha bekerjasama untuk mengeluarkan kad kredit jenama bersama bagi ahli di A.S.. Bagi setiap pembelian yang dibuat dengan kad kredit ini, ahli akan memperoleh sehingga 2 miles perkongsian untuk setiap USD1. Mohon sekarang.
Kad Kredit Jenama Bersama JCB

Kad Kredit Jenama Bersama JCB

China Airlines dan JCB Bank bekerjasama untuk mengeluarkan kad kredit jenama bersama bagi ahli di Jepun. Ahli yang menggunakan Kad Gold JCB China Airlines boleh memperoleh 1.5 mile perkongsian bagi setiap 100 yen yang dibelanjakan atau 1 mile perkongsian untuk kad General. Tambahan pula, apabila anda membeli tiket menuju ke luar Jepun pada laman web China Airlines atau kaunter tiket Jepun (tidak termasuk lapangan terbang) menggunakan kad CAL JCB, anda akan memperoleh 25% mileage istimewa tambahan. Pemegang kad jenama bersama juga boleh menikmati 10% discount bagi item bebas cukai dalam penerbangan secara eksklusif. Sila rujuk maklumat program manfaat.
American Express

American Express

Dengan menyertai Program Frequent Flyer American Express di Taiwan, Hong Kong, Singapura, Thailand dan Jepun, ahli boleh memohon American Express bagi memindahkan mata yang diperoleh daripada penggunaan kad American Express ini kepada mileage perkongsian China Airlines.
Utama > Member > Earn Miles > partners >