(Please select preffered language)
Main Content

Pekongsi Penyewaan Kereta

China Airlines memberi anda pelbagai manfaat mileage. Ahli boleh memperoleh mileage perkongsian jika menggunakan kad kredit berikut untuk berbelanja. Penyewaan kereta boleh digabungkan dengan penginapan hotel untuk penebusan hadiah. Untuk memastikan pengumpulan mileage perkongsian berjaya, sila patuhi peraturan setiap perusahaan perkongsian dan berikan nombor kad keahlian anda kepada kakitangan perkhidmatan.

Kereta Sewa Sixt

Kereta Sewa Sixt

Kereta Sewaan:
Ahli Dynasty Flyer menerima 100 miles setiap hari penyewaan apabila menyewa dengan SIXT. Pengumpulan maksimum setiap penyewaan ialah 1000 miles. 
 
Perkhidmatan Limusin:
Untuk tempahan perkhidmatan limusin SIXT, ahli Dynasty Flyer boleh memperoleh 500 miles setiap kali.
Baca maklumat discount istimewa untuk ahli Padanan Status:
Baca maklumat naik taraf penyewaan kereta percuma dan maklumat kenalan Maklumat Hubungan dan Tempahan
Penyewaan AVIS

Penyewaan AVIS

Ahli DFP bukan sahaja boleh menikmati harga istimewa global untuk penyewaan kereta pandu kendiri malah boleh memperoleh 500 miles percuma bagi setiap penyewaan yang berjaya memenuhi harga sewa yang ditetapkan. Semasa membuat tempahan, ahli DFP hanya perlu menyatakan kod Avis Worldwide Discount (AWD) mereka kepada kakitangan perkhidmatan penyewaan global AVIS atau memasukkan kod AWD pada laman web penyewaan untuk mendapatkan harga istimewa global bagi penyewaan kereta pandu kendiri.
Baca maklumat kaedah tempahan penyewaan kereta global Kaedah Tempahan Global
Utama > Member > Earn Miles > partners >