(Please select preffered language)
Main Content

Penebusan Ruang Istirahat VIP

Sebagai ganjaran atas sokongan jangka masa panjang ahli DFP, anda mempunyai pilihan untuk menebus hadiah Penggunaan Ruang Istirahat VIP dengan mileage anda yang boleh digunakan untuk mendapatkan rehat yang lebih berkualiti tinggi. Program Dynasty Flyer (DFP) memberi penumpang yang kerap mengambil penerbangan China Airlines satu set perkhidmatan nilai tambahan dan teliti. Selepas menyertai program tersebut, anda boleh mengumpulkan mileage penerbangan dan mileage perkongsian yang berkaitan untuk penebusan hadiah pada masa hadapan. Tambahan pula, kami memberi ahli discount bagi produk pelancongan secara berterusan untuk memberi anda pengalaman perjalanan yang lebih baik.

Tebus Penggunaan Ruang Istirahat VIP

Ahli boleh menebus hadiah Penggunaan Ruang Istirahat VIP untuk memasuki ruang istirahat VIP kami di lapangan terbang. 

  1. Ahli Dynasty boleh menebus satu hadiah Penggunaan Ruang Istirahat VIP untuk zon kelas perniagaan dengan 5,000 miles untuk diri mereka sendiri di kaunter daftar masuk ruang istirahat VIP apabila mereka menaiki penerbangan China Airlines atau Mandarin Airlines yang berlepas dari Taipei Taoyuan, Taichung, Kaohsiung, Bangkok, Tokyo Narita dan San Francisco. (Hadiah ini tidak diberikan kepada sahabat.)
  2. Ahli Gold, Emerald dan Paragon boleh menebus mileage mereka untuk menjemput tetamu tambahan di samping bilangan tetamu yang dibenarkan bawa masuk mengikut tahap keahlian mereka untuk menggunakan ruang istirahat VIP kami di lapangan terbang bersama apabila mereka menaiki penerbangan China Airlines atau Mandarin Airlines yang berlepas dari Taipei Taoyuan, Taichung, Kaohsiung, Bangkok, Tokyo Narita dan San Francisco.
  3. Standard penebusan mileage adalah seperti berikut:

Standard penebusan mileage
KeahlianZonMileage yang diperlukan bagi setiap orang
Ahli Gold, Emerald dan ParagonZon kelas perniagaan5,000 miles
Ahli Kad Emerald dan ParagonZon eksklusif10,000 miles

Peraturan Penebusan

  1. Ahli perlu memohon untuk menggunakan keistimewaan ini dengan menunjukkan kad keahlian di kaunter ruang Istirahat VIP di lapangan terbang. Tempahan tidak diterima. Keistimewaan ini tertakluk pada ketersediaan tempat duduk.
  2. China Airlines mungkin meminta ahli untuk menandatangani 'Surat Keizinan untuk Potongan Mileage' untuk pengesahan.
  3. Ahli hos dan tetamu mesti mengambil penerbangan yang dikendalikan oleh China Airlines atau Mandarin Airlines.
  4. Bayi dibawa bersama yang berumur kurang daripada 2 tahun dikecualikan daripada potongan mileage. Kanak-kanak berumur melebihi dua tahun memerlukan potongan mileage yang sama seperti dewasa.
  5. China Airlines akan mengendalikan permohonan berdasarkan siapa cepat dia dapat. Keahlian yang lebih tinggi akan diberikan keutamaan jika lebih daripada dua orang ahli membuat permohonan pada masa yang sama.
  6. Penggunaan ruang Istirahat VIP terhad kepada waktu buka. Ahli dan tetamu mereka mestilah mematuhi peraturan ruang istirahat VIP. Sekiranya berlaku pelanggaran, China Airlines berhak untuk mengenakan caj dua kali ganda mileage atau caj yang setara dan mungkin akan menggantung atau menarik balik kelayakan ahli untuk 'Penggunaan Ruang Istirahat VIP' dan/atau keistimewaan lain buat sementara bergantung pada keadaan.
Peraturan penggunaan ruang istirahat VIP
Utama > Member > Redeem Miles >