(Please select preffered language)
Main Content

Faedah Sampingan

Kami menjaga warga kami

Kami berbangga menjadi salah satu syarikat penerbangan paling terkemuka di dunia dan komited dengan tugas kami. Perkhidmatan dan reputasi kami menjadikan kami antara yang terbaik dalam industri ini. Kami mempunyai pasukan syarikat penerbangan terbaik yang berkongsi semangat berkobar dan visi yang sama dengan kami. Sokongan dan dedikasi mereka menjadikan China Airlines unik. Mesej jenama kami “Kami menghargai setiap pertemuan.  Kami berorientasikan pelanggan.” membawa kami ke tahap ini pada hari ini. Kami menggalakkan anda terbang bersama kami dan memulakan kerjaya sepanjang hayat yang anda cari selama ini.


Tiket Discount

Semua pekerja dan ibu bapa / anak / pasangan mereka boleh menikmati tiket percuma China Airlines dan pelbagai tiket discount (1/10, 1/4 dan 1/2 daripada nilai muka), dengan pilihan 50 destinasi di seluruh dunia. Ini juga boleh digunakan untuk digabungkan dengan tiket discount syarikat penerbangan perkongsian kod yang lain (1/10, 1/4 dan 1/2 daripada nilai muka dan tiket ZED untuk sektor tertentu yang menawarkan harga yang lebih rendah daripada 1/10 harga tiket), dengan pilihan destinasi yang luas di seluruh dunia dan Taiwan.


Kemudahan Masa Lapang dan Aktiviti Kumpulan Sosial

Taman korporat China Airlines memberi pekerja persekitaran kerja yang selesa dan dilengkapi dengan baik serta kemudahan seperti restoran, Family Mart, Laundry Dept., kolam renang, bilik biliard dan sebagainya.

Kami telah menubuhkan pelbagai kumpulan sosial seperti kelab badminton, persatuan sofbol perlahan, kelab mendaki gunung, kelab biliard, kelab bola keranjang, kelab golf, kelab yoga dan kelab rejimen tai chi. Anda boleh menyertai mana-mana kelab yang menarik minat anda.


Kaunseling Psikologi untuk Pekerja

China Airlines menyediakan perkhidmatan kaunseling psikologi profesional. Setiap pekerja berhak mendapatkan perkhidmatan kaunseling psikologi profesional enam kali setahun dengan yurannya dibayar oleh syarikat. Anda boleh memilih untuk menjalani konsultasi dengan kaunselor/doktor khas (dengan sekurang-kurangnya lima tahun pengalaman di klinik profesional) di dalam atau di luar syarikat.

Utama > Career >