(Please select preffered language)
Main Content

Selamat Hari Lahir! China Airlines Meraikan Hari Kelahiran Anda bersama Anda!

Ahli Dynasty membeli tiket melalui pautan dari laman promosi ini pada bulan hari lahir mereka akan menikmati diskaun 5% atau diskaun 10% untuk kelas perniagaan di Asia Timur Laut, Asia Tenggara, Guam, Palau, Hong Kong dan laluan China untuk China Airlines dan Mandarin Airlines penerbangan kendiri. Ahli kad Paragon / Emerald / Gold yang mengambil penerbangan yang layak pada bulan hari lahir akan menawar tambahan 2,000 miles. Belanjakan diri anda dengan sebagai khas hadiah hari lahir melalui halaman promosi kami dan mulakan merancang perjalanan hari jadi anda dengan kami hari ini!

 

 

[Maklumat Acara]

  1. Ahli diminta untuk masuk ke akaun Ahli Dynasty mereka dari halaman tawaran untuk membeli tiket semasa bulan hari lahir mereka akan menikmati diskaun 5% atau diskaun 10% sekali untuk kelas perniagaan di Asia Timur Laut, Asia Tenggara, India, Guam, Palau, Hong Laluan Kong dan China dari laman web kami. * Sila rujuk nota 6 untuk penerbangan yang layak. 
  2. Discount ini hanya tersedia untuk ahli yang log masuk dan maksimum seorang sahabat perjalanan lain dan kedua-dua tiket mesti ditempah dengan nombor tempahan yang sama. Discount ini masih tersedia jika ahli yang menyambut hari lahir ialah kanak-kanak tetapi tiket tersebut mesti dibeli dengan penumpang dewasa melakukan perjalanan bersama. Tawaran ini tidak terpakai untuk tiket bayi. 
  3. Tarikh pembelian mestilah semasa bulan hari lahir, contohnya orang yang meraikan hari lahir pada bulan Julai dan membeli tiket pada bulan 1 Julai hingga 31 Julai 2023 akan menikmati diskaun 5% atau 10% diskaun sekali sahaja untuk kelas perniagaan di laluan Asia Timur Laut, Asia Tenggara, India, Guam, Palau, Hong Kong dan China.
  4. Diskaun ini hanya terpakai untuk harga tambang. Discount ini tidak terpakai untuk surcaj bahan api dan cukai. 
  5. Tawaran ini tidak boleh digunakan untuk kelas diskaun (L) / X / G / O / Z / S 
  6. Penerbangan Yang Layak: Hanya terpakai untuk penerbangan yang dikendalikan oleh China Airlines/Mandarin Airlines. Diskaun ini tidak terpakai untuk penerbangan perkongsian kod atau jadual perjalanan yang melibatkan segmen yang dikendalikan oleh syarikat penerbangan lain. Discount ini boleh digunakan untuk membeli tiket sehala, tiket perjalanan pergi balik dan tiket untuk jadual perjalanan yang masuk dan keluar dari bandar berlainan bagi negara/rantau yang sama (rahang terbuka (open-jaw)). Walau bagaimanapun, diskaun ini tidak terpakai untuk jadual perjalanan berbilang bandar dan perhentian bermalam serta tidak terpakai untuk penerbangan domestik Mandarin Airlines. 
  7. Tawaran ini tidak boleh digunakan bersama tawaran istimewa lain seperti tawaran ekspo perjalanan dalam talian, tawaran kilat, tawaran pendaftaran awal, discount kad kredit, potongan mileage dan sebagainya. Harga yang dipaparkan pada halaman tawaran sudah diberikan discount ini. Tawaran ini tidak boleh digunakan bersama tawaran istimewa China Airlines lain. Ahli yang menggunakan tawaran lain untuk membeli tiket mereka tidak boleh menggunakan tawaran ini pada tiket yang sama. Ahli boleh memilih harga terendah pada halaman tawaran untuk membeli tiket mereka. 
  8. Pengembara boleh log masuk dan semak harga tiket dua kali setiap 20 minit. Percubaan log masuk yang seterusnya akan disekat selama 20 minit dan pengembara boleh menyambung carian selepas itu. 
  9. China Airlines menawarkan bonus tambahan 2,000 miles sebagai hadiah hari lahir untuk ahli kad Paragon/Emerald/Gold yang menaiki penerbangan dengan tiket hasil bagi penerbangan antarabangsa terkendali diri China Airlines dan Mandarin Airlines sepanjang bulan hari jadi mereka. Mileage bonus tambahan akan dikreditkan kepada akaun anda dalam bulan seterusnya. Untuk menikmati tawaran ini, ahli DFP perlu menggunakan tiket berbayar normal. Setiap ahli berhak menerima hadiah ikhlas tersebut sekali setahun.
Sebarang perkara berkenaan tawaran tiket di atas yang tidak disebut akan diproses menurut peraturan pengeluaran tiket China Airlines. China Airlines berhak untuk meminda, mentafsirkan atau membatalkan syarat jualan ini pada bila-bila masa.