(Please select preffered language)
Main Content

Selamat Hari Lahir! China Airlines Meraikan Hari Kelahiran Anda bersama Anda!

Ahli yang membeli tiket melalui pautan daripada halaman tawaran ini semasa bulan hari kelahiran mereka akan menikmati discount 5% bagi tiket untuk penerbangan yang dikendalikan kendiri oleh China Airlines. 

Mari pilih hadiah hari lahir untuk diri anda sendiri pada halaman tawaran untuk ahli yang menyambut hari lahir dan mula rancang perjalanan hari lahir anda hari ini!

 

 

[Maklumat Acara]

  1. Ahli yang log masuk ke akaun Ahli Dynasty mereka daripada halaman tawaran untuk membeli tiket semasa bulan hari lahir mereka akan menikmati discount 5% daripada laman web kami. Discount ini hanya tersedia untuk ahli yang log masuk dan maksimum seorang sahabat perjalanan lain dan kedua-dua tiket mesti ditempah dengan nombor tempahan yang sama. Discount ini masih tersedia jika ahli yang menyambut hari lahir ialah kanak-kanak tetapi tiket tersebut mesti dibeli dengan penumpang dewasa melakukan perjalanan bersama. Tawaran ini tidak terpakai untuk tiket bayi. 
  2. Tarikh pembelian mestilah semasa bulan hari lahir, contohnya orang yang meraikan hari lahir pada bulan Julai 2019 akan menikmati discount 5% bagi tiket yang dibeli antara 1 Julai dan 31 Julai 2019. 
  3. Discount ini hanya terpakai untuk tambang biasa dan tarikh perjalanan sebelum 31 Mac 2020. Discount ini tidak terpakai untuk surcaj bahan api dan cukai.
  4. Penerbangan Yang Layak: Hanya terpakai untuk penerbangan yang dikendalikan oleh China Airlines/Mandarin Airlines. Discount ini tidak terpakai untuk penerbangan perkongsian kod atau jadual perjalanan yang melibatkan segmen yang dikendalikan oleh syarikat penerbangan lain. Discount ini boleh digunakan untuk membeli tiket sehala, tiket perjalanan pergi balik dan tiket untuk jadual perjalanan yang masuk dan keluar dari bandar berlainan bagi negara/rantau yang sama (rahang terbuka (open-jaw)). Walau bagaimanapun, discount ini tidak terpakai untuk jadual perjalanan berbilang bandar dan perhentian bermalam serta tidak terpakai untuk penerbangan domestik Mandarin Airlines dan penerbangan yang berlepas ke/dari Songshan, Beijing, Shanghai, Guangzhou atau Shenzhen. 
  5. Tawaran ini tidak boleh digunakan bersama tawaran istimewa lain seperti tawaran ekspo perjalanan dalam talian, tawaran kilat, tawaran pendaftaran awal, discount kad kredit, potongan mileage dan sebagainya. Harga yang dipaparkan pada halaman tawaran sudah diberikan discount ini. Tawaran ini tidak boleh digunakan bersama tawaran istimewa China Airlines lain. Ahli yang menggunakan tawaran lain untuk membeli tiket mereka tidak boleh menggunakan tawaran ini pada tiket yang sama. Ahli boleh memilih harga terendah pada halaman tawaran untuk membeli tiket mereka. 
  6. Pengembara boleh log masuk dan semak harga tiket dua kali setiap 20 minit. Percubaan log masuk yang seterusnya akan disekat selama 20 minit dan pengembara boleh menyambung carian selepas itu. 
Sebarang perkara berkenaan tawaran tiket di atas yang tidak disebut akan diproses menurut peraturan pengeluaran tiket China Airlines. China Airlines berhak untuk meminda, mentafsirkan atau membatalkan syarat jualan ini pada bila-bila masa.