(Please select preffered language)
Main Content

Pekongsi Hotel

China Airlines memberi anda pelbagai manfaat mileage. Ahli boleh memperoleh mileage perkongsian jika menggunakan kad kredit berikut untuk berbelanja. Mileage perkongsian boleh digabungkan dengan penginapan hotel untuk penebusan hadiah. Untuk memastikan pengumpulan mileage perkongsian berjaya, sila patuhi peraturan setiap perusahaan perkongsian dan berikan nombor kad keahlian anda kepada kakitangan perkhidmatan.

Pekongsi Hotel

Hotel dan Resort Hyatt
Ahli boleh memperoleh 500 miles bagi setiap penginapan yang layak di mana-mana hotel atau resort Hyatt di seluruh dunia. Untuk tempahan, sila hubungi Pusat Tempahan Sejagat Hyatt terdekat anda.
Talian penting tempahan: 00801491526

Hotel Nikko & JAL City
Ahli boleh memperoleh miles Dynasty Flyer di mana-mana 63 Hotel Nikko & JAL City Hotels di seluruh dunia. Nikko Hotels International menawarkan 500 miles bagi setiap penginapan dan Hotel JAL City menawarkan 250 miles bagi setiap penginapan pada kadar mileage berkenaan.
Tempahan dalam talian:http://www.nikko-jalcity.com/ffp/ci/ 
Kaligo.com
Tempah hotel dan peroleh 9-30 miles setiap TWD 100 di 550,000 hotel di seluruh dunia.
Tempahan Dalam Talian: :https://www.kaligo.com/china-airlines
IHG Hotels & Resorts
Ahli dapat memperoleh 250 miles bagi setiap penginapan yang layak di mana-mana IHG Holiday Inn Express dan 500 miles bagi setiap penginapan yang layak di mana-mana hotel atau resort IHG lain di seluruh dunia.
Tempahan dalam talian: https://www.ihg.com/hotels/gb/en/reservation
Nota Nota
Utama > Member > Earn Miles > partners >