(Please select preffered language)
Main Content

Kelas Perniagaan

Kelas Perniagaan Premium

Kelas Perniagaan Premium

Kabin China Airlines baharu menggabungkan estetik ketimuran dan unsur budaya tradisional dalam rekaan moden dengan keanggunan, menghasilkan ruang yang unik namun kaya dengan kehalusan. Kabin kami akan menjadikan semua penerbangan lebih bergaya dan menyeronokkan.

*Kelas Perniagaan Premium 777/A350 China Airlines boleh didapati terutamanya bagi penerbangan ke dan dari Amerika Utara, Eropah, Oceania (Australia, New Zealand) dan destinasi Asia yang terpilih. Untuk mendapatkan maklumat, sila semak jadual waktu penerbangan kami atau berundinglah dengan kakitangan kami.

Kelas perniagaan
Ciri Tempat Duduk

Ruang Istirahat Langit

Kunjungi Ruang Istirahat Langit dan nikmati gabungan Barat dan Timur. Pilihlah pelbagai jenis Kopi dan Teh yang melengkapi snek istimewa kami dan ambil buku yang baik untuk dibaca dari rak buku dalam pesawat kami.
Ciri Ruang Istirahat Langit

Makanan dan Kemudahan

Makanan dan Kemudahan
Kelas Perniagaan Jarak Dekat

Kelas Perniagaan

Tempat duduk Kelas Perniagaan China Airlines menampilkan sandaran hampir mendatar dan ruang peribadi yang luas, membolehkan anda berehat dengan lebih baik dalam perjalanan jauh.
Sama ada anda menaiki penerbangan atas tujuan kerja atau untuk melancong, kawasan tempat duduk yang lebih luas di dalam kabin Kelas Perniagaan serantau kami akan memastikan anda selesa.

Utama > Fly > On Board > Fleet >