(Please select preffered language)
Main Content

Europe Rail&Fly

SNCB
Société Nationale des Chemins de fer Belges/NS

Société Nationale des Chemins de fer Belges/NS  

Dengan kerjasama Belanda – Belgium (SNCB/NS), penumpang China Airlines boleh menggunakan perkhidmatan antara syarikat penerbangan yang membolehkan anda memilih dan menempah kereta api SNCB/NS yang dihubungkan dengan penerbangan China Airlines di Lapangan Terbang Amsterdam Schiphol untuk perjalanan yang selesa ke dan dari mana-mana stesen kereta api berikut di Belgium.
AMS (Lapangan Terbang Amsterdam Schiphol)ZYR (Brussels Midi)
BRU (Lapangan Terbang Brussels)
ZWE (Pusat Antwerp)
Perkhidmatan ini boleh ditempah melalui laman web China Airlines dengan agensi pelancongan anda atau di pejabat China Airlines. Harap maklum bahawa kupon SNCB/NS mesti dikeluarkan bersama dengan tiket penerbangan antarabangsa China Airlines.
 
Perkara yang perlu diketahui:
  • Penumpang perlu mematuhi waktu dan tarikh kereta api seperti yang tertera pada kupon tiket 297 penumpang dan bukannya tiket kereta api. Sila layari www.b-europe.com/EN untuk melihat nombor/waktu kereta api bertolak yang terkini. Kesahan tiket kereta api selama dua hari (pada hari perjalanan dan hari berikutnya) untuk kedua-dua hala seperti yang tertera pada tiket kereta api menjadi amalan umum di SNCB/NS. Walau bagaimanapun, penumpang tidak dibenarkan menukar sendiri tiket kereta api mereka yang telah disahkan dalam tempoh sah tiket kereta api tersebut iaitu dua hari.
  • Anda boleh mendaftar masuk secara dalam talian (https://check-in.accesrail.com/#/step1) dalam tempoh 72 jam sebelum waktu kereta api bertolak dengan memasukkan nama dan nombor tiket penerbangan atau rujukan tempahan anda (pas masuk mestilah dicetak). Anda juga boleh mencetak tiket SNCB/NS sebelum anda menaiki kereta api di kaunter perkhidmatan pelanggan sama ada di Brussels Midi atau Pusat Antwerp atau di Lapangan Terbang AMS Schiphol.
  • Tempahan tempat duduk tidak tersedia. Penumpang boleh duduk di tempat duduk yang kosong di kelas yang tertera pada tiket mereka.
  • Sila tunjukkan tiket SNCB/NS, ID foto atau pasport dan e-tiket China Airlines anda semasa menaiki kereta api SNCB/NS.
  • Jika anda membatalkan tempahan setelah kereta api bertolak, anda akan dianggap telah menaiki kereta api tersebut dan bayaran balik tidak akan diberikan.
  • Penukaran atau pembayaran balik untuk tiket SNCB/NS adalah tidak dibenarkan setelah daftar masuk dilakukan.
  • Sila ambil perhatian bahawa bagasi anda akan menjadi tanggungjawab anda sepanjang perjalanan.
  • Penumpang bertanggungjawab untuk tiba di lapangan terbang tepat pada masanya. Kami mengesyorkan agar anda memilih perjalanan SNCB/NS bersambung yang membolehkan anda tiba di lapangan terbang dua jam sebelum waktu penerbangan berlepas dan memperuntukkan masa yang mencukupi untuk proses imigresen serta pengambilan bagasi selepas ketibaan. China Airlines tidak bertanggungjawab atas penumpang yang terlepas penerbangan mereka akibat kelewatan/pembatalan kereta api.

Purchase Your Rail & Fly Now

 
  • Go to your Rail & Fly Trip Now!

SNCB Check in online !

 
  • Just check in online before your train departs!