(Please select preffered language)
Main Content
}

{{headerTitle}}

{{headerSubTitle}}

Pertanyaan

Sila masukkan pengesan rekod untuk mendapatkan kembali tempahan anda

Maklumat Tempahan

RalatSila Masukkan Nama Keluarga

Ralat:Sila Masukkan Nama Keluarga yang sah

RalatSila Masukkan Nama Pertama

Ralat:Sila Masukkan Nama Pertama yang sah.

RalatSila Masukkan Pengesan Rekod/Nombor tiket

RalatSila Masukkan Pengesan Rekod 6 digit anda/13 Nombor tiket.

Ralat Please confirm that you have read and accept the Terms of use.

Nota

 1. Tempahan semula/Pengeluaran semula dalam talian hanya terpakai untuk tiket yang dikeluarkan melalui laman web China Airlines. Harap maklum bahawa tiket dalam talian dengan keadaan berikut TIDAK akan terpakai.
  • Tiket naik taraf dengan miles atau Tiket hadiah.
  • Jadual perjalanan berbilang bandar.
  • Ditempah dengan perkhidmatan tambahan boleh dicaj (contohnya, Bagasi Prabayar dan sebagainya)
  • Rekod tempahan diubah suai oleh Pusat Pelanggan atau Pejabat Cawangan.
  • Gagal untuk melengkapkan Pengesahan Kad kredit.
 2. Fungsi ini adalah untuk perubahan tarikh dan masa penerbangan sahaja. Jika anda ingin mengubah laluan, sila hubungi Pusat Pelanggan atau Pejabat Cawangan untuk mendapatkan bantuan.
 3. Harap maklum bahawa pengeluaran semula/tempahan semula akan terpakai kepada semua penumpang dalam tempahan yang sama.
 4. Tambang akan dikira semula secara automatik berdasarkan peraturan tambang semasa anda mengubah penerbangan. Perbezaan tambang dan caj perkhidmatan akan dikutip. Jika terdapat nilai baki, kami akan membuat bayaran balik kepada kaedah pembayaran yang digunakan untuk tiket asal.
 5. Jika perkhidmatan khas diminta (termasuk hidangan, tempat duduk, kerusi roda dan sebagainya) untuk penerbangan asal anda, sila buat pilihan semula selepas anda melengkapkan pengubahsuaian penerbangan atau hubungi pusat pelanggan untuk mendapatkan bantuan.
 6. Kami menggalakkan penumpang untuk menggunakan kad kredit yang sama dengan pembelian asal. Jika anda menggunakan kad kredit yang berlainan untuk membuat pembayaran, sila tunjukkan kad kredit semasa daftar masuk atau lengkapkan pengesahan kad kredit sekurang-kurangnya 24 jam sebelum penerbangan berlepas.
 7. Jika anda membeli produk Chubb Insurance bersama tiket penerbangan melalui laman web China Airlines, harap maklum bahawa semua maklumat berkaitan insurans, termasuk perubahan dan bayaran balik perlu diuruskan secara terus dengan Chubb Insurance.
 8. Setelah tiket/tempahan diubah dalam talian, bayaran balik tiket yang langsung tidak digunakan tidak boleh dimohon dalam talian. Sila hubungi pejabat cawangan kami.